Rola czynników psychologicznych w przebiegu atopowego zapalenia skóry - Czuba, Barbara (Edukacja • Terapia • Opieka, 2021)
Celem niniejszego artykułu jest omówienie najważniejszych psychologicznych aspektów leczenia chorób dermatologicznych.