Wpływ programów komputerowych na efektywność pracy pracowników biurowych w oparciu o program InsERT nexo - Gawrońska, Zdzisława (Współczesne Problemy Zarządzania, 2021)
Celem niniejszego opracowania jest przedstawienie wpływu programów komputerowych na efektywność pracy pracowników księgowości. W kolejnych punktach dokonano charakterystyki teoretycznych założeń pracy w obszarze księgowości na przestrzeni lat, ze szczególnym podkreśleniem współczesnej innowacyjnej księgowości.